Vacature: Wij zijn op zoek naar nieuwe HAR leden!

Doorgaan naar content
Huurdersadviesraad Sint Joseph

Zorgverzekeraar Menzis geeft korting aan huurders

Onlangs ontving de HAR onderstaande bericht van Stichting Nationaal Huurders Collectief:

Omdat Menzis vroeger al voor veel mensen in de regio Twente het ziekenfonds verzorgde, zijn tegenwoordig nog steeds veel mensen in Almelo verzekerd via Menzis.

Het goede nieuws is dat Menzis nu een speciaal collectief heeft voor huurders, genaamd Huurdersvoordeel, met hoge kortingen op de zorgverzekering.

Dit huurderscollectief heeft zelfs een hogere korting dan het Menzis Leefkracht collectief waar ca. 700 duizend mensen gebruik van maken. Met andere woorden, de korting die Menzis nu aan huurders biedt is echt de moeite waard.

Ook de huurders van Sint Joseph kunnen zich bij Menzis melden voor het Huurdersvoordeel collectief en gebruikmaken van een hoge korting op de zorgverzekering. Het is alleen zo jammer dat lang niet alle huurders het bestaan kennen van dit collectief en daardoor een mooie besparing mislopen.

Misschien heeft u mogelijkheden om vanuit de HuurdersAdviesRaad (HAR) de huurders te wijzen op de collectiviteit van Huurdersvoordeel, zodat zij vanaf 1 januari kunnen besparen op hun zorgverzekering bij Menzis. Het mooie is dat de collectiviteitskorting van Huurdersvoordeel gratis wordt aangeboden. Zónder betaald lidmaatschap en kleine lettertjes. En juist in deze tijd is elke besparing mooi meegenomen.

Voor meer informatie, zie https://huurdersvoordeel.nl/collectieve-zorgverzekering/menzis/ en de bijgesloten flyer.

Neem contact met ons op

Heb je wensen, tips of overige vragen? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

E-mail
info@harvanstja.nl
Telefoon
06 82 46 70 57
0546 87 58 89
Correspondentieadres
Bornerbroeksestraat 66-23
7607 KH Almelo
Gravenallee Almelo
Direct contact